24.11.2009

Historia

Northern Vikings MC Lapland

Northern Vikings MC perustettiin vuonna 2001 Kemissä. Kerhon ensimmäinen chapteri otti alarockeriinsa tunnuksen Lapland. Perusajatuksena oli alusta lähtien edistää moottoripyöräkulttuuria ja sen hyvää mainetta tavallisten kansalaisten keskuudessa. Periaatteena on myös alusta asti ollut pitää ovet avoinna kaikille kerhoille ja alan harrastajille.
Kerhotilat sijaitsevat aivan Kemin keskustan tuntumassa.

Osoite: Lapintie 7, 94100 Kemi
Sähköposti: vikings@northernvikingsmc.com

Northern Vikings

Northern Vikings MC Helsinki

Vuonna 2005 helsinkiläinen motoristiryhmä liittyi pohjoisen viikinkien riveihin ja sai täydet värit 27.5.2006 . Tämä osasto muodostaa kerhon Helsinki-chapterin.

Osoite: Harjukatu 3 E, 00500 Helsinki

Sähköposti: helsinki@northernvikingsmc.com

Northern Vikings MC Sawonia

2019 avattiin kerhon kolmas osasto – Savonia-chapter – Kuopion seudulle.

Northern Vikings 2009

Northern Vikings 2009

Tietoa kerhosta

Kerhon värit ovat hopea ja musta, ja kerhon tunnuksena on viikinki. Kerhon tunnukset ja värit on hyväksytty kansallisessa bikermeetingissä.

Kerho järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, joista ilmoitellaan Tapahtumat-osiossa tarkemmin. Suurin näistä on joka kesän heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä Run to 60’s ralli, joka on saavuttanut hyvän maineen rentona ja hyvin järjestettynä kokoontumisajona alan harrastajien keskuudessa. Tapahtumapaikkana on tietenkin Kemin sisäsatama.